BEZORGWERK

Alles over het bezorgwerk van pakketen

Graag willen wij u via deze pagina aangeven wat het bezorgwerk van pakketten ongeveer inhoudt. Voor pakketbezorging werken wij hoofdzakelijk vanuit onze vestigingen Hoevelaken en Putten. Vanuit deze sorteercentra sturen wij de bezorging aan in de regio en verzamelen we pakketten voor het hele land.

Pakketbezorger worden

Iedereen kan in principe pakketbezorger worden. Wel hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar en u moet natuurlijk in het bezit zijn van een auto en een geldig rijbewijs! Hiermee maakt dit werk, zich uiterst geschikt voor ouderen, scholieren en studenten. Maar ook is het te combineren met ploegendiensten en/of om eventjes lekker naar buiten te gaan. Natuurlijk zijn er ook functies beschikbaar waar u fulltime werkt als bezorger.

Er wordt gewerkt binnen de navolgende tijdsblokken

  • Middag 1: Maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur
  • Middag 2: Maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur
  • Maandag t/m vrijdagavond: tussen 17.30 uur en 21.30 uur
  • Zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur en 16:00 en 21:30 uur

 

Complete service van begin tot eind en van A tot Z.

Het is wel van belang dat u zich aan deze tijdsblokken houdt. Dit vanwege het feit dat geadresseerden er zogezegd “op zitten te wachten”.

Betaling geschiedt per uur op basis van het geldende CAO. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u e.e.a. nog verder uitleggen.

Graag zien wij uw sollicitatie, via de daarvoor bestemde pagina op deze site, met veel belangstelling tegemoet! Hopelijk kunnen wij u wellicht binnenkort verwelkomen binnen ons bezorgersteam!

Wilt u pakketbezorger worden en eerst inzien waar wij nog een bezorger zoeken, klikt u op de link hieronder zodat u uw plaats kunt kiezen, verdere informatie hierover kunt inzien en uiteindelijk het sollicitatieformulier hiervoor zo volledig mogelijk kunt invullen.

Pakketje

COMPLETE SERVICE VAN A TOT Z

Bel of mail voor meer informatie    T: 0341 – 550 214   E: info@otwservice.nl