TECHNISCHE DIENSTVERLENING

Onze technische dienstverlening is gevestigd in Ermelo

Onderhoud

We kunnen allerlei onderhouds- en aanpassingswerkzaamheden uitvoeren, die te maken hebben met uw woning en gebouw. Wij kunnen u zowel als bedrijf als op privé-basis terzijde staan. Te denken valt aan vervangen deuren, kozijnen, plafonds, schilderwerk etc. Ook kunnen wij bouwkundige aanpassing uitvoeren.

Facilitaire ondersteuning

We kunnen het straatwerk van u buitenterrein schoonborstelen van onkruid en schoonvegen. Het straatwerk ziet er hierna weer fris en schoon uit waardoor de uitstraling van u bedrijf weer top is. Tevens is het mogelijk om bomen, struiken en een eventuele heg te snoeien.

Project begeleiding

We kunnen de volledige begeleiding aanbieden van A tot Z bij uw nieuwbouw, verbouwing en onderhoudswerkzaamheden.
Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitoefenen vanaf ontwerp, vergunningaanvraag tot aan oplevering.
Inmiddels hebben wij hier ruime ervaring in opgedaan. Grote bedrijven zijn inmiddels op soepele wijze verhuisd van locatie of hebben een verbouwing ondergaan, zonder dat het bedrijf lang “stil” heeft moeten staan. Uiteindelijk moeten dit soort zaken zo soepel mogelijk en zo kostenbesparend mogelijk worden uitgevoerd! Iedere dag is geld…

Ambachtelijk timmerwerk

Het maken in eigen werkplaats van kozijnen, deuren en ramen. Reparatie van meubels en kasten. Het maken van nieuwe meubels naar eigen ontwerp. Het bouwen van houten kapschuren en hooibergen.